Intrebări frecvente despre porti tablă decupată

Răspunsuri la întrebări frecvente.

Daca doriți sa plasați o comanda pentru porți din tabla decupata, gard din tabla decupata, panouri din tabla decupata sau porți si garduri din fier forjat, va rugam sa ne trimite-ți un email la adresa contact@tabla-decupata.com sau un mesaj pe WhatsApp la numărul 0766 207 643 cu următoarele informații:

  • Produsul care va interesează si specificații tehnice suplimentare dacă este necesar.
  • O fotografie cu modelul dorit in cazul in care aveți dvs. un model preferat. Evident, noi va putem sugera unul din sutele pe care le avem.
  • Locația preferată și termenul de livrare.
  • Numărul dvs de telefon.
  • Daca doriți sau nu instalarea produselor. In cazul in care optați pentru o instalare pe cont propriu, va vom furniza toate informațiile tehnice necesare.

Ne angajam sa livram comanda in 2 săptămâni din momentul lansării comenzii.

Specializându-ne în producția de porti, garduri și panouri din tabla decupata, garantăm calitate superioară. Folosim tabla de cea mai înaltă calitate, cu diverse dimensiuni, pentru a asigura durabilitate și estetică. Producem soluții personalizate, adaptându-ne nevoilor tale specifice. Calitate și varietate definesc produsele noastre din tabla decupata. Folosim tabla de:

  • 2 mm.
  • 2,5 mm.
  • 3 mm.

Cu siguranță! Suntem specializați în producția de porti, garduri și panouri din tabla decupata, iar capacitatea noastră de a configura modele personalizate este nelimitată. Trimite-ne fotografia cu modelul dorit, iar echipa noastră talentată va transforma ideile tale în realitate. Fiecare detaliu contează, iar noi suntem aici să îți oferim soluții perfect adaptate.

Echipa noastră profesionistă vă oferă servicii de livrare și montaj gratuite în județul Prahova. În cazul livrărilor în afara acestui județ, costurile pentru transport și montaj vor fi calculate în funcție de locația specifică. Vă asigurăm că veți beneficia de servicii de înaltă calitate și suntem dedicați satisfacției complete a clienților noștri.